20 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5446988
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
DHLDHLDHLDHLDHL

DHL

IAdresa:
Tel:

Email:
Web:
Rruga Nëna Terezë 25
038 245 545
038 248 548
info@dhl-ks.com
www.dhl.com

Për më shumë se 30 vite, DHL ka ndërtuar rrjetin kryesor të dërgesave në mbarë botën duke hapur rrugën e dorëzimit të shpejtë të pakove nga një vend në vendin tjetër.
Pas 220 vendeve dhe territoreve, DHL sot është udhëheqës global i tregut të industrisë ndërkombëtare të dërgesave të shpejta dhe logjistikës. DHL specializon në ofrimin e zgjidhjeve inovative dhe të profilizuara për klientët e vet.


Kontaktet


PRISHTINË (Zyra Kryesore)
Rruga Rexhep Mala nr 6
Tel: +381 (0) 38 248 548
Mobile: +386 49 248 548
Email: info@dhl-ks.com
Web: www.dhl-ks.com


PRISHTINË
Rruga Nëna Terezë 25
Tel: +381 (0) 38 245 545
Fax +381 (0) 38 249 307
Mobile: +377 49 245 545
Email: info@dhl-ks.com
Web: www.dhl-ks.com


GJAKOVË
KOSOVA REISEN
Rruga Nëna Terezë pn
Tel: +381 (0) 390 321 091
Mobile: +377 (0) 44 128 737
Fax: +381 (0) 390 321 263
Web www.dhl-ks.com
 

PEJË
KOSOVA REISEN
Rruga TMK-së
Tel/Fax: +381 (0) 39 432 471
Mobile: 377 (0) 44 128 738
Web: www.dhl-ks.com


PRIZREN
KOSOVA REISEN
Rruga Remzi Ademi 54
Tel: +381 (0) 29 242 110
Mobile: +377 (0) 44 128 739
Web:www.dhl-ks.com


FERIZAJ
VENERA TOURS
Rruga Deshmoret e Kombit pn
Qendra Tregtare Bulevardi
Tel/Fax: +381 (0) 290 327 288
Tel/Fax: +381 (0) 290 320 430
Mobile: +377 (0) 44 120 417
Web:www.dhl-ks.com  


MITROVICË
ALBA TOURS
Rr. Mbretresha Teutë
Tel: +381 (0) 530 272
Fax: +381 (0) 529 760
Mobile: 044 173 894
Web: www.dhl-ks.com


GJILAN
1st Office:
Rruga Shadervanit pn
Tel: +381 (0)280 321 250
Mobile: +377 44 120 300
2nd Office:
Rr. Idriz Seferi pn
Tel: +381 (0) 280 322 179
Fax: +381 (0) 330 130
Web: www.dhl-ks.com


PODUJEVË
HOBI TOURS
Rruga Zahir Pajaziti p+4
Tel: +381 (0) 38 571 137

Tel: +381 (0) 38 571 771
Mob: +377 (0) 44 166 873
Web www.dhl-ks.com
Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!