22 Dhjetor 2014
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
 
 
vizita: 5449633
 
 
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese ketu...
Ju duhet te instaloni Flash Player qe ta shihni kete pjese te webfaqes ketu...
ZepterZepterZepterZepterZepter

Zepter

Adresa:
Tel:
Web:
Bulevardi Bill Cllinton  16/E, Prishtinë
038 226 292
www.zepter.com

Profili i  Kompanisë

Zepter International prodhon, shet dhe bën distribuimin e të mirave të kualitetit të lartë për konsumatorët në mbarë botën kryesisht përmes shitjes së drejtëpërdrejtë me anë të një fuqie shitëse të përbërë nga më shumë se 100,000 konsulltantë, si dhe përmes lokaleve shitëse. Që nga themelimi i tij, Zepter është përpjekur të përmirësojë mënyrat e jetës në mbarë botën dhe të bëhet pjesë themelore e jetës së përditshme. Gjatë disa dekadave të kaluara, Zepter është bërë një ndërmarrje globale me shitje përmes kompanive të tij në më shumë se 40 shtete në pesë kontinente të botës.

Nga viti 2002 kompania boterore-multinacionale Zepter International me seli ne Zvicer përrfaqërsohet drejtpërdrejt nga Long Life- Zepter Kosova.
Long Life Zepter Kosova është prezente përmes agjentëve tregtar në tërë territorin e Kosovës,ndërsa me zyret dhe sallonet ekspozuese është prezente në:

Prishtinë:

Adresa: Bulevardi Bill Cllinton 16/E
Tel: 038 226 292

Ferizaj:


Adresa: Rr.12 Qërshori, Centrumi 2
Mob:044 279 691


__________________________________________________________________


A keni menduar të bëheni bashkëpuntorë i kompanisë Zepter International?

Zepteri iu ofron

-Afirmimin dhe perfeksionimin profesional
-Përfitim solid material
-Provizionet personale dhe me strukturë të pakufizuar
-Prodhime të Zepterit gratis dhe udhëtime nëpër botë

Ngritja personale

-Do të vijë në shprehje ngritja dhe potenciali i juaj intelektual
-Zgjerimi i kontakteve me të tjerët dhe udhëtime si në vend ashtu dhe jashtë vendit -Kontakte profesionale

Hyrja në botën e njerëzve afarist dhe ngritja e karrierës

-Ngritja e kvalitetit me standarde botërore
-Kthenë kohën në shërbimin tuaj
-Zgjeron rrethin e miqëve tuaj
-Ngrit në nivel më të lartë kualitetin e jetës së juaj dhe familjës tuaj
-Status të lartë shoqëror sepse i takoni kompanisë me renome botërore
-Propozoni të tjerëve risitë e Zepterit me të cilat ia ngrisin nivelin dhe kualitetin e jetës së tyreKompania Zepter ju ofron shansën pa marr parasysh sa vjet përvojë keni
Shfrytëzojeni qysh sot

Ne jemi këtu për t’ju pregaditur për gjdo gjë


Emri Zepter është bërë sinonim për kualitet , stil dhe vlerë  
         

                                                www.zepter.com


Ju duhet t'instaloni Flash Player per ta pare webfaqen si duhet!